Vill att mitt hem blir där du hänger din hatt♥


Så overklig känsla att se dig igen, efter så här lång tid. Har saknat dig som en idiot. ♥


Here's my number, so call me maybe?

 

Heeeej people, så glad asså ni anar inte ;) Sov hos Emelie i jakan igår, drog och mötte Molle & Cassie i brommaplan vid ett. Nu har jag och Cassie nyss träffat Emil, lyyycka. Sitter och taggar till ikväll också, valborg ju! Ska bli sjukt nice. Ska snart gå till Emils altan och sådär, vi hörs senare!


Chillar with ma baby

Hey bloggen. Ligger i sängen breve Cassie. Vi har haft chill dag idag. Igår blev det lite för mycket.. Var på fest i färentuna. Vi var dem ända fyra tjejerna där och man kan säga att medelåldern på grabbarna var 20. Men det är trevligt! Träffade en kille som brukade sitta barnvakt åt mig. Haha! Slutade med att vi tog taxi hem och jag sov hos Dane med Pelle och Axel. Vi somnade vid 6 och vaknade 9. Cassie kom dit vid halvtolv och då käkade vi frukost där och sen gick vi hem till mig. Dagen har varit seg, vi köpte massa och gick hem och åt. Har sett Never say never och sjungit med till alla låtar och gråtit till den, wiiiiih. Nu ska vi se på film, vi hörs sen, puss

Mot sockenplan

Ska möta upp Anastasija och Cassie, ikväll är det paarteey

Senaste året

Åh får värsta nostalgin asså. Tänker på alla saker som har hänt det senaaste året.. Fyfan vad kul jag har haft. Träffat nya människor, bråkat en hel dock.. Alla fester, snefyllor, gånger i Emils epa eller Timmys bil. Har träffat min soulmate & bästavän Cassandra. Har insett vilka som gör mig illa och inte. Blev kär för första gången i hela mitt liv och också lämnad.. Fått lära mig om saker. På måndag är det ett år sedan valborg förra året. Shit det var kaos, var liten, jag och Sofia sprang runt där. Min första fylla, vad pinsamt när jag tänker tillbaka. Jag var borta hela natten och mina föräldrar vet fortfarande inte vart jag var den natten. Har förändrats så heltotalt alltså. Nu kan jag säga vad jag tycker utan att skämmas och umgås med vem jag vill. Har börjat hänga med mer killar en förut. En ärlig kille är det underbaraste som finns! Skojjar inte. Den här valborg vet min pappa exakt vad jag gör och vem jag ska vara med. Det är lättare att ha en pappa som litar på en. Men det jag ville komma fram till att det här året som gått har varit så jävla kul alltså, helt sinnessjukt. Och snart är det sommar, fyfan vad jag ska fucka. Och den veckan som kommer nu ska bli bäst, först ska jag fucka hela helgen, på måndag ska jag träffa en person och sen är det ju valborg då ska jag fieezta som en galning! Fyfan vad jag är taggad.

Why am i doing this to my self?

Hejsan, nyss pratat med Emil i telefonen. Har varit hemma hela dagen, orkade inte gå. + hade kemiprov kan ingenting. Så pappa köpte massa geisha till mig nyss för jag sa att jag mådde dåligt. Ska ta en dusch nu iallafall, vi hörs.

Life is short. Break the rules. Forgive quickly. Kiss slowly, Love truly. Laugh uncontrollanly and never regret anything that once made you smile.


Skillnad?..


Ofixad och fixad. Ser det ens ut som samma människa?? Haha. Vad vore jag utan mitt löshår, mina linser och mitt smink.. Haha hemska tanke

It's okey not to be okey

Har suttit och ritat ett tag och nu ska jag sova. Godnatt


The part you never take away from me


This or that / Från annas blogg

Skola/Inte Skola
Läsk/Vitamin Well
Klackskor/Converse
Få nära vänner/Många bekanta
Moppe(epaaaaaa)/Bil
Adoptera/Föda barn
Full på ett tråkigt krök/Nykter på en rolig fest
Engelska/Svenska
Sverige/Utomlands
Borta/Hemma

Dricker glass

Fick en glass av Jesper för typ en timme sen som nu har smält så dricker den, haha.

Kom precis hem, efter skolan hoppade jag på Jesper & Rasmus buss så vi åkte till skå och sen till Stenhamra. Vi har chillat ute, det är fett varmt ute , åh sommar komsi! Cassie och Anastasija kommer snart, vi ska väl vara ute och sen till gårn kanske? Vet inte. Hade engelskaprov idag som gick hur bra som helst! Duktiga jag. Ska byta om nu, hörs


-

I dreamed I was missing, you were so scared but no one would listen cause no one else cared. After my dreaming i woke with this fear, what am I leavning when I'm done here?


Om någon blir arg gör det en gång till

Nyss färdig med engelskan. Kan allting nu, ska repetera imorgon innan skolan så sitter nog allting. Nu lyssnar jag på musik och ska sedan sova. Godnatt!


Plugga engelska

Har prov imorgon så måste plugga nu. Kom nyss hem från gårn iallafall, Emelie kom till stenhamra när jag slutade så gick vi runt i stenhamra och pratade. Sen gick vi till gårn och träffade Cassie. Körde ett musik quiz och såklart vann jag!
Anyhow ska plugga nu så vi hörs

Godmorgon!


Over and out


Har nyss tagit en dusch och målat naglarna. Ska sätta på en film att somna till nu. Imorgon efter skolan ska jag in och gymma med Cassandra. Skriver mer imorgon, godnatt ♥

Allting har ett slut allt det vackra är kort

-

His love is all she knows


Hello my cutiepies. Sitter i mjukiskläder och är allmänt seg, sitter och gör en lista till mamma på vad hon ska köpa åt mig i USA. Hon åker på fredag, hon frågade om jag ville följa med. Men såklart så sa jag nej? Det måste bara vara jag som tackar nej till två veckor gratis i New york. Jaja! Då får jag vara ensam hemma iallafall, gud så skönt. ;) Ska ha Victoria Secret underkläder & deras bodysplash. Fan va nice! Ska leta vidare nu vi hörs senare, puss!

Gårn

Sitter och lockar mitt löshår. När det är klart ska jag möta anastasija och sen gå till gården!

Crasy as fuck

Hey my corazons! Vaknade hos Cassandra idag. Gårdagen var kaos, haha. Först träffade vi Molle en stund, så jävla söt brud! Sen kom Emelie. Så jag, Emelie, Cassandra & Jimmie åkte till Stenhamra & där mötte vi Emelie2 & Vickan. Lite senare drog vi på fest i Ekerö. Där var det massa folk redan så jag satt och pratade med alla där, men sen slutade det som det slutade sorligt nog.. Jaja det är bara att gå vidare! Sen hela hemvägen så grät jag haha blir alltid så ledsen när någon blir sur på mig, så Viktor försökte lösa det mellan mig och Cassie. Men det slutade endå bra. Min storebror hämtade mig där vid fyra för han skulle till pappa. Han fyller år idag. Grattis pappa älskar dig ♥ Nu ska jag äta sen ska jag till gårn tror jag vi får se. Puss

Viktors bästa låt, tuung


Vännen du ser ut som du tagit en Benso

Du fucking suger.


I really need you

I wish you come back, I hope you come back, please, please come back to me.

Till farmor

Hej fuckers, är med Tova just nu. Vi ska ta bussen om en kvart, jag ska till farmor och Tova ska hem. Slänger in dagens outfit så hörs vi imorgon.



Godnatt

-

Inget gym

Cassandra hamnade tydligen i Enskede nu så vi får ta det imorgon , tänker inte gymma själv. Inte nu iallafall, har ingen lust till det. Ska nog träffa Tova & några kanske, återkommer.

Gymmet

Hej buritos, kom precis hem. Slutade vid två idag och efter det var det donken häng med Anton. Nu har jag väntat med honom på bussen och kom somsagt nyss hem. Ska packa väskan , möta Cassie och sen dra och gymma! Känner att jag behöver det ;) vi hörs när jag är hemma!


Bild tagen för två år sedan, söt fjortis va?

Där nere finns det bara regn


That truth hurt and those lies heal

Godmorgon mina puddingar. Igår slutade jag halvfyra, jag gick hem och somnade. Sen kom Cassie och väckte mig, vi gick till gårn och grillade korv. Haha alla stod och dansade till cowboy musik jag dog. Vid nio jag gick jag hem, åt sen somnade jag igen. Har världens mensverk också vilket inte alls är kul. Jobbigt att vara tjej just nu alltså, buhu ;(.

Ser skev ut men ni får stå ut!


Han du kallade älskling

Hey people. Ska dra till skolan om 10 min eller något. Börjar om en halvtimme. Första lektionen är slöjd, skitkul, nej.

just nu

No matther what, we party tonight


Och med den här låten säger jag godnatt. Har inte sovit på över ett dygn och känns som att jag ska ramla ihop och dö vilken sekund som helst. Sov sött mina prinsessor (prinsar?)

A sky full of lighters


-

Känner exakt som jag gjorde förut, bara så du vet de

Ny header

Hej kära vänner. Sitter i skype med Anastasija, har gjort det i kanske en timme. Har gjort en ny header, vad tycks? Är ganska nöjd iallafall, det som räknas ;) ska dygna inatt iallafall, för då kommer jag upp på måndag till skolan.

Dem senaste dagarna har jag varit med Cassie as usual.I torsdags var vi på minnesplatsen för Fanny med Jimmie och Emil, vi tog en sista cigg som ett farväl. Sen åkte vi till Jessis torp och krökade, sen sov vi hemma hos Jimmie. Dagen efter var vi bara hemma, sen på kvällen åkte vi till Jesper, och såklart så missade vi bussen när vi skulle hem så vi fick gå från Troxhammar till stenhamra mitt i natten i snöstromen utan jacka. Aldrig kännt sån lättnad av att se mitt hus förut alltså. Helt galet, jag la mig i duschen med kläderna på, sen svimmade jag och spydde. Haha härdad tjej.se. Låg och skakade i en timme sen somnade jag. Ikväll har vi varit på gården i Stenhamra. Ska somsagt dygna men vi hörs senare eller imorgon. Bless

Bästa människorna

mysis

du är en fitta. det ska du veta. / norsken

Planer för dagen

Kliva upp ur sängen är det första jag ska göra, fy så jobbigt. Men klockan är halvfyra & jag måste kissa. Cassie är påväg hit också, vi ska väl fixa oss sen dra till henne igen, ikväll sover vi hos Jesper tror jag. Jag Tova & Cassie. Vilka planer va?! Nejmen sen så ska jag väl möta pappa när han slutar för pengar. Vi hörs väl senare antar jag, bless

Orkar inte gå uuuuppp..

Vila i frid♥

Fy vad jag ogillar Ekerö, alla bara dör. Unga personer dessutom, fan vad orättvist. Några dagar sen dog en tjej vid namn Fanny Karlsson i en bilolycka, kände henne inte så bra bara pratat några gånger. Men hon spred glädje och var alltid snäll. Är så rädd för döden, varför är det så orättvist? Förstår inte.. Iallafall, vila i frid Fanny, alla tänker på dig. ♥

RSS 2.0